Gratis bingo online spelen
 
 
Speel een gezellig potje kienen nu op het internet

 

Welkom bij de spannendste bingosite
Sla twee vliegen in één klap door je nu aan te melden op BingoBink! Hier kun je niet alleen kiezen uit een rijk arsenaal aan leuke games, je komt ook nog eens in contact komen met leuke mensen uit de gayscene.

Wat kun je verwachten als jij je aanmeldt?

  • Diverse leuke spelen, zoals bingo, Blackjack, Poker,Baccarat en Craps;
  • Contact met andere gamers via de chatrooms (ook met webcam!);
  • Grappige en prikkelende chat hosts;
  • Vele kansen op het winnen van bonussen;
  • Diverse evenementen waarmee je mooie prijzen kunt verdienen.

Meld je aan en ontvang direct bonussen!

Aanmelden is erg eenvoudig; bovendien ontvang je direct een bonus van €5,-. Ook wordt je eerste inleg direct verdubbeld. Word jij een vaste klant? Dan kom je eveneens in aanmerking voor een loyaliteitsbonus. Zo zijn er diverse mogelijkheden om tegen een voordelige inleg uitgebreid te genieten van het ruime aanbod aan games.

Eenvoudig opwaarderen

Zoals je van een online bingosite mag verwachten, bepaal jij op welke manier je jouw tegoed wilt aanvullen. Je kan bijvoorbeeld geld storten met Visa, Mastercard, Maestro, Neteller, Skrill en Paysafecard.

Waarom BingoBink?

Naast de rijke variatie aan (gratis bingo) spelen, het gemak waarmee je hieraan kunt deelnemen en de diverse voordelen, heerst er een uitstekende sfeer op BingoBink. Daarvoor zorgen niet alleen de deelnemers, maar ook de chat hosts, die alles in goede banen leiden. Zij houden van een uitdagende sfeer en zijn niet te beroerd om hier en daar een speldenprik uit te delen. Tegelijkertijd houden zij een oogje in het zeil, zodat je er zeker van kunt zijn dat er geen grenzen worden overtreden.

En wie weet – kom jij iemand tegen met wie het goed klikt. Want het begrip ‘spel’ heeft op BingoBink een dubbele lading…

Direct met andere Binks of eerst even gratis oefenen?

Met ‘Fun Play’ kun je eerst even in alle rust kennismaken met een spel door middel van een speltegoed. Je hoeft je hiervoor niet te registreren en kunt gratis spelen om de smaak te pakken te krijgen. Direct tegen anderen spelen en op die manier met hen in contact komen? Dat kan na registratie. Je hebt dan meteen toegang tot de chatrooms.

Voor wie is BingoBink?

Voor iedereen die 18 jaar of ouder is en op een originele manier kennis wil maken met anderen binnen de gayscene.