Gratis bingo online spelen
 
 
Speel een gezellig potje kienen nu op het internet

 

De bingo bonus, bij normale bingo avonden krijg je geen gegarandeerde bonus als je er voor kiest om mee te doen. Bij online bingo ligt dit echt anders. Zo heb je de bekende gratis bingo bonus waardoor je dus een gratis mogelijkheid krijgt om het bingospel van de desbetreffende bingo aanbieder uit te proberen. ShinyBingo in dit geval. Daarnaast krijg je ook nog bonussen over stortingen. Sowieso over je eerste storting bij ShinyBingo, daar kan je onder het kopje Stortingbonus meet over lezen.

Gratis bingo bonus

Je krijgt van ShinyBingo een gratis bingo bonus ter waarde van 5 euro. Deze vijf euro krijg je naar aanmelding, wanneer je de registratie hebt voltooid. Je hoeft hiervoor dus nog geen storting te doen. Deze gratis bingo bonus kan je overigens niet uit laten betalen.

Klik hier voor 5 euro gratis bij ShinyBingo

Uitproberen van het bingospel

De eerder genoemde bonus is in het leven geroepen om de nieuwe bingo spelers een kans te geven om het bingospel uit te proberen. Zonder hiervoor een storting hoeven te doen. Het zou namelijk niet fijn zijn als je het bingospel niet fijn vindt om te spelen en je hebt er geld gestort, dus je moet wel door. Gelukkig is dit in het geval van ShinyBingo vrijwel nooit het geval, want de bingo spelers zijn over het algemeen erg tevreden! Met deze gratis bingo bonus kan je het bingospel dus eerst gratis uitproberen, zonder een storting te hoeven doen. Tijdens deze periode kan je mooi even nadenken en een beslissing maken of je het bingospel voor echt geld wil gaan spelen.

Storting bonus

Mocht je voor echt geld willen spelen bij de bingo aanbieder ShinyBingo dan wacht er op je eerste storting een bonus van 300% tot maar liefst 150 euro. Je gestorte bedrag word hierbij dus verdriedubbelt en dit tot een maximum van 150 euro. Je moet om voor deze bingo bonus in aanmerking te komen een storting doen die een minimale waarde van 10 euro bedraagt. De verdriedubbeling betekent: Bij een storting van 10 euro krijg je naast de 10 euro 30 euro bonustegoed aan je account toegevoegd.

Meer bonussen

Daarnaast worden er wekelijks leuke bonussen georganiseerd. Zo zijn er de bekende bonus storting dagen. Dan kan je gebruik maken van een bonus die je op elke storting krijgt die je die dag bij ShinyBingo doet. Zo kan je dus gebruik maken van leuke bonussen van 50 of 100 procent en is het dus niet zo dat je enkel op je eerste storting een bingo bonus van ShinyBingo ontvangt.