Gratis bingo online spelen
 
 
Speel een gezellig potje kienen nu op het internet

 

Het online bingo spelen is een bekende vorm van vermaak bij de bingo vrouwen die op het internet actief zijn. Het is minstens zo gezellig als de bingo avonden en via de chat functie in het bingospel kan je ook nog eens gezellig in contact komen met je mede spelers. Zo speel je dus met elkaar en niet alleen tegen elkaar. Iets wat het spelen van een van de meest populaire bingo spelen steeds bekender maakt. Het is dan ook niet gek dat het bij de internet bingo steeds drukker word en hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus het word ook steeds weer gezelliger.

Meld je aan voor een gratis bingo bonus van 5 euro

Beginnen met spelen

Wanneer je er voor kiest om te beginnen met spelen dan is het handig om te weten dat je niet gelijk geld hoeft te storten. Dat is het voordeel als je begint bij een aanbieder als ShinyBingo, want gelijk al bij je aanmelding krijg je 5 euro gratis voor het bingo spelen. Zo kan je er dus voor kiezen om gratis te beginnen en ben je totaal vrij om te doen en laten wat je ook maar wilt. Je zit nergens aan vast, dus je kan er ook voor kiezen om niet meer verder te spelen maar nadat je gratis bingo tegoed op is het bingospel bij een andere aanbieder uit proberen. Zo kan je dus kijken welk bingospel jij het beste vind om te spelen en hoef je niet gelijk bingo voor geld te gaan spelen. Probeer het dus ook eens gezellig uit en kijk ook maar eens hoe gezellig jij het gratis bingo spelen bij ShinyBingo vind.

Klik hier en krijg bij aanmelding de eerste 5 euro gelijk gratis!

Kopen van kaarten

Aan het begin van elke ronde kan je nieuwe bingo kaarten kopen. Je kunt zelf kiezen hoeveel kaarten je koopt. Bij de aanbieder ShinyBingo heb je verschillende opties. Je kunt 1, 2, 3, 6 of 9 bingo kaarten kopen. Zo kan je zelf dus bepalen hoeveel kan je wilt maken op de bingo en hoe je het bingospel wilt spelen. Bij ShinyBingo kan je gratis bingo spelen online beginnen en klikken op automatisch nieuwe kaarten kopen. Deze functie staat standaard uit, dus mocht je deze functie willen gebruiken dan moet je deze aanvinken. Het voordeel hiervan is dat je niet zomaar een ronde hoeft te missen omdat je net vergeten was om nog even kaarten je kopen voor de volgende ronde van het bingo spelen. Je kunt dus elke ronde gegarandeerd meedoen en maakt dus telkens weer kans op de mooie prijzen die er elke ronde weer te winnen vallen.

Jackpot

Het leukste is als je tijdens het bingo spelen een jackpot wint. Dit is iets wat bij het bingospel van ShinyBingo ook kan, je ziet bovenin het spel scherm namelijk op de hoeveelste bal de jackpot valt. Wanneer je dus een bingo kaart vol hebt met dat aantal gerolde ballen dan win je een super leuke jackpot. Dat maakt het spelen bingo ook heel erg leuk en uitdagend, het is een moeilijk opdracht, maar de aanhouder wint. Daarnaast zijn er ook gegarandeerde jackpots. Wat betekent dat er op een dag een jackpot gegarandeerd uitvliegt. Hier krijg je een nieuwsbrief voor, dus kan je het bingo spelen op de juiste momenten gaan spelen om zo de meeste kans te maken op mooiste bingo prijzen.