Gratis bingo online spelen
 
 
Speel een gezellig potje kienen nu op het internet

 

jogobingoJogobingo is een leuke site waar je online bingo kan spelen. Bij jogobingo is het mogelijk om met wel 10 kaarten te spelen en dat is best een bijzondere ervaring. Het aantal kaarten waarmee een speler mag of kan spelen verschilt per gelegenheid. Over het algemeen kan gezegd worden dat de meeste spelers met drie kaarten spelen, omdat zij dan op drie nummers na alle nummers hebben, want 3×24 is 72 nummers van de in totaal 75 mogelijke uitkomsten.

De bingo chatbox

de bingochatboxVeel mensen spelen tegenwoordig bingo op jogobingo, omdat zij het prettig vinden om bingo te spelen vanuit het comfort en de sfeer die het eigen huis biedt. Het probleem van deze speelwijze is echter dat je niet met je medespelers kunt praten en dat is natuurlijk jammer. Voor dit probleem heeft jogobingo inmiddels een geschikte oplossing gevonden namelijk een bingo chatbox. Zo kun je met je medespelers chatten onder het spelen en dat is ook heel gezellig.

Uitbetaling

uitbetalenEr zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om je uit te laten betalen. Als je bij Jogobingo speelt kun je je winst gewoon laten overboeken op je rekening. Er worden daar geen kosten voor in rekening gebracht en je winst staat binnen 3 werkdagen op je rekening. Er is wel een minimumbedrag voor uitbetaling vastgesteld door jogobingo om de hoeveelheid uitbetalingen enigszins overzichtelijk te houden. Het minimumbedrag dat bijvoorbeeld bij jogobingo vereist is, is 50 euro.

Het spel

Bingo is een spel dat al behoorlijk lang bestaat. Bingo stamt af van het Italiaanse spel Lotto dat al sinds 1530 een folkloristisch spel is aldaar. De naam bingo is afkomstig van Beano, de naam van het Amerikaanse bingoformulier uit de jaren 20 van de vorige eeuw. De naam Beano is afkomstig van de bonen die werden ingezet om de nummers op de formulieren af te dekken.

De spelregels
In essentie is het bingospel als volgt. Bij bingo wordt er een balletje getrokken door een spelleider met een bepaald cijfer er op. Degene die het cijfer heeft op zijn of haar bingoformulier markeert het getal. Degene die het eerst zijn kaart vol heeft roept BINGO en heeft gewonnen. Wat de winst is, is natuurlijk afhankelijk van de situatie.

Andere varianten van het spel
Jogobingo biedt de mogelijkheid om online bingo te spelen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en aantrekkelijke bonussen. De bonussen zijn variabel en de inworp natuurlijk ook. Inmiddels zijn er ook andere varianten van het bingospel bedacht. Zo kan je, als dat zo is afgesproken, winnen als je een kolom of een rij vol hebt of als je een vierkant of een X vorm hebt kunnen maken met de getrokken nummers. Het is allemaal mogelijk.

Bingokaart
bingokaartEen bingokaart bestaat uit een vijftal rijen en een vijftal kolommen (5×5 getallen dus). De getallen die worden gebruikt zijn respectievelijk de getallen van 1 tot en met 75. Een kaart bevat 24 getallen, dat betekend dus dat er een vakje leeg blijft of gevuld wordt met een logo, want 5×5 is 25 hokjes. Elk getal komt maar een keer voor op de bingokaart. De letters B I N G O staan boven de 5 kolommen op de bingokaart.

Kortom

Jogobingo is een leuke website om bingo te spelen. Bingo is een leuk gezellig spel om in je vrije tijd te doen, maar het is wel van belang dat je je van te voren even verdiept in de mogelijkheden en regels. Verder dien je er wel rekening mee te houden dat bingo een kansspel is en dat je dus ook geld kan verliezen. Ga dus verstandig om met je geld en bepaal een maximaal bedrag dat je mag verliezen. Veel plezier met bingo spelen!